Met Fuego brandpreventie haal je kennis in huis

Brandveiligheid begint bij de bewustwording van de mogelijke gevolgen en risico’s. Brandveiligheid vraagt dan ook om regelmatige controle van de apparatuur en functionaliteit. Bovendien moeten de gemaakte vluchtplannen regelmatig geoefend worden, zodat aanwezigen zonder paniek het pand kunnen verlaten.

Brandpreventie

Brandpreventie betekend het voorkomen van brand. Niemand kan dit voorkomen wel kan je maatregelen nemen om de kans op brand te verkleinen. Wij bij Fuego Brandpreventie helpen graag bij het verwezenlijken hiervan. Fuego Brandpreventie biedt u het advies waar naar gevraagd wordt.

Beveiligen van uw pand

Bewustwording is stap één in uw plan naar een brandveilig pand. Daarnaast is het belangrijk dat de aanwezige apparatuur- en middelen effectief gebruikt wordt en ingezet kunnen worden. Met de kennis van de medewerkers van Fuego Brandpreventie over brandveiligheid kun je de brand in eerste instantie zelf veilig blussen.

Samenwerken met Fuego Brandpreventie betekend advies op maat en dat jij weet wat er bij een brand gedaan moet worden. Wij installeren en onderhouden conform de wettelijke verplichtingen. Met ons als adviseur zorg je voor een goed en veilig gevoel.