Over Fuego

Bij Fuego Brandpreventie staat veiligheid en vakkennis voorop. Wij bieden de professionele kwaliteit die je gewend bent aan tegen een eerlijke prijs. Met Fuego denken wij aan het Spaans voor vuur. Vandaar die glasheldere naam van ons. Voor iedereen die advies, montage en onderhoud wilt met alles met betrekking tot preventie tegen brand. Fuego Brandpreventie levert alles op het gebied van elementaire blusmiddelen. Denk hierbij aan brandblussers, brandslanghaspels, blusdekens, brandmelders, noodverlichting en verbanddozen.

Fuego Brandpreventie is de specialist in brandveiligheid

Fuego Brandpreventie is specialist in brandveiligheid en preventie. Fuego Brandpreventie staat voor hoge kwaliteit en specialistische expertise op het gebied van brandpreventie. Wij leveren alle producten en diensten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid.

Fuego Brandpreventie pakket

Fuego Brandpreventie levert een volledig aangesloten pakket op maat voor jouw woning of gebouw voor brandveiligheid. Wij geven een persoonlijk advies, helpen bij het maken van een veiligheidsplan en met het installeren van de bijbehorende apparatuur.

Voor meer informatie neem dan contact op via een e-mail of middels onze contactpagina